lördag 7 februari 2009

Födelsedagsfirande igen

Igår firade vi Anders födelsedag och det var full rulle hela dagen. Vi var uppe tidigt och förberedde en massa och gick lång prommis. Vid halv 12-tiden kom Peter och Ingrid ner från Älmhult och dom hade köpt Wienersemlor på vägen. Vi fikade och planerade lite för dagen. Efter fikat gick Anders och Peter ut och skulle såga ner några träd på tomten, men tyvärr la motorsågen av efter 2 träd. Jag fixade med lunchen som var kyckling med rotsaker i ugn och ris. Anders bakade bröd till kvällen. Efter maten vilade killarna medans jag och Ingrid gick en sväng med hundarna. När vi kom tillbaka var det dags att börja med maten igen. Denna gång var det tomatsoppa som skulle göras.

Vid 18-tiden kom så min familj och firandet fortsatte. Efter soppan var det paketöppning och lite allmänt slappande i soffan innan det var dags för kaffe och semla (ja för andra gången för vissa av oss =D) Hundarna festade loss på varsitt grisöra. På kvällen somnade vi mätta och belåtna. Idag har jag gått en lång prommis med Nokia (nästan 2 timmar) och sen cyklat en lång runda med Gråbo, så förhoppningsvis har några kalorier extra förbrännts idag.

PS: Nu har jag ändrat texten som var fel och hälsar samtidigt till min bror och Åsa som inte kunde komma pga sjukdom. Krya på er, så ses vi snart =)

PS 2: Skickar även en hälsning till Annelie som fylller år idag GRATTIS!!!

2 kommentarer:

Birgitta sa...

GRATTIS i efterskott!!! :o)

Anonym sa...

Citat:
"Efter maten vilade killarna och jag och Ingrid gick en sväng med hundarna"

Gick Ingrid med hundarna själv ? :-)

Jaja, ni verkar haft en bra dag. Vi får komma och fira när vi blivit friska.
-Jack-