måndag 15 september 2008

SKK Sofiero

Ännu en tidig morgon och färd mot Helsingborg. Denna dag var det bara Nokia som skulle ställas ut. Vi mötte upp med Lill och hennes Faraohundar Sixten och Alva. Sixten hade "vilodag" men Alva gick i Juniorklass och vann. Sen blev hon även Bästa tik med cert och BIM!!! Jättekul och stort GRATTIS!!! till Lill. Sen var det vår tur och även Nokia vann sin klass och blev dessutom BIR-valp. BIM-valp blev en söt tikvalp från Twyborn, Blushing Prinsess, Grattis även till dem! Domare denna dag var Jean-Luis Grunheid.

Nokias kritik: "Exellent type construction, good size, very nice head, exellent eyes, expression and pigment, nice topline, chest, front, angulation, very good movement for age, good character"

Vi stannade till finalen där inte mindre än 55 st!!! valpar dök upp. Förhandsgranskningen tog "en halv evighet" men vi njöt av solen och hade det bra ändå :D Vi blev inte utplockade, men det gjorde inget för jag var så nöjd, så nöjd med Nokia. Han skötte sig exemplariskt i stora ringen och var fortfarande var pigg och strålande glad trots att det var sent på dagen. Det är så himla kul att visa Nokia för han verkligen älskar utställningar och att få visa upp sig.

Nokia bland vackra (och lite för färgglada ;-D) blommor i Sofieros slottspark!

2 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Grattis, han är så otroligt vacker din pojke.
Kram
Annakarin

Susanne Lindström sa...

Ett jättegrattis! Han blir bara finare och finare.