torsdag 25 september 2008

Hur gick det här till?

Min lilla snälla ängel till valp, har plötsligt förvandlats till en trotsig tonåring med knäck i lurarna och söta Nokis som aldrig tuggat på något förrän nu, har kommit på hur vansinnigt kul det är att trasha mattor...pust nu börjas det!!! Bilden får demonstrera hur det trots allt, är omöjligt att bli arg på denna kille, jag menar vem kan motstå denna charmbubbla? Inte jag :D

4 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

Hihi det roliga är att jag har aldrig märkt av denna utvecklings period (tonåren) så mycket på någon hund som på lilla Våga :) Glädjande så börjar hon bli sig själv igen.

Sara och Miki sa...

Även här skriver vi under på tonårs-känningar, Miki är INTE sig själv :) Men visst kommer dom undan med det sötgrisarna! Fiiin bild på Nokis.

Jenny,Nokia och Leo sa...

Hittills tycker jag Nokia har varit precis som mina första två whippar, de var också snälla och änglalika som valpar och båda hade en kort men intensiv tonårsfas då det var mycket bus och knäck i lurarna :D men inget särskilt jobbigt egentligen.

Gråbo skiljer sig från övriga, då han redan från start var en turbo-valp a´la klättermus som var precis överallt. Han har haft en vääääldigt låååång tonårsperiod och först nu, vid 2 1/2 års ålder börjar han bli en riktigt trevlig hund (något jag i vissa stunder tvivlat på ;-D) Han har inte utan anledning fått smeknamnet "Galningen"...

Susanne Lindström sa...

Han ser ju för söt ut! Det förstår man väl att han är alldeles oskyldig. :)