söndag 18 oktober 2009

GRATTIS!!!

Vilken vecka! Det har varit idel framgångar för hundarnas syskon och deras ägare runt om i landet =) Det är knappt jag har hunnit hämta mig mellan varven, eller vad säjs om detta? Leos syster Saga blev BIR-valp förra helgen i Boden och brorsan Sakari blev BIS-4 valp igår i Vindeln. Sen spårade Nokias syster Mira hem ytterligare 2st första pris i viltspår och kan numera titulera sig SVCH. Sist men inte minst så har syster Miki idag erövrat sitt (av matte Sara efterlängtade) CK på Vinthundsklubbens utställning i Hågelby. Detta innebär att hon kvalificerat sig till Trippelpriset =) Hurra för alla våra fina och duktiga släktingar!!!

På bilden Nokia med den fina rosetten som vi fick igår på Golden Go i Hässleholm. Vi vann inte, men var med ett par omgångar, innan vi blev utslagna i gruppen av en fantastisk Alaskan Malmute. Denna hund vann även finalen och blev årets vinnare av Golden Go. Vi hade en jättetrevlig kväll och det var verkligen en härlig feststämning i lokalen. Lill var där med sina Faraohundar Alva och Sixten och Sixten var en hårsmån ifrån att gå vidare till finalen. Jag hoppas att vi kvalificerar oss hit fler gånger, för detta gör jag gärna om igen =)

12 kommentarer:

Sara och Miki sa...

Tack, Hurra och Grattis! I samma mening :) Ja vilken vecka! OJ, vilken rosett! Verkar ha varit jätteroligt ju. Och du, på den där bilden är Nokia fasansfullt lik Miki i huvud & uttryck :O Våra fina <3

Whippeten Nota sa...

Grattis! Golden Go lät spännande! Berätta gärna mer =) Ja dom är duktiga alla syskonen på alla sätt och vis!

Susanne Lindström sa...

Tack för grattiset! Jag håller med, vilka fina resultat av Play A While-stallet! Vilken tjusig rosett på en ytterst tjusig kille! Han ser så stolt ut! Du måste berätta vad Golden Go är för någonting!

Inger sa...

Snacka om att hunden matchar kokarden:-))!! Supersnyggt ihop!
"Hatten av"(om jag ägde nån:))!!) för alla fina framgångar för "Play A Whilarna"!!

Susanne Lindström sa...

Inger: det är väl bara att skaffa en hatt!

Sagoruna sa...

Så stolt och snygg han var med sin rosett! Synd att jag inte orkade följa med, nästa gång - inget LC prov dagen efter! Grattis!!!

Birgitta sa...

Det var nog bland det snyggaste jag sett i rosett-väg!!! Och att den sitter på Nokia gör ju inte saken sämre! *dräglar* ;D

Jenny,Nokia och Leo sa...

Kopierat från Nordskånska kennelklubbens hemsida:
Säsongen avslutas sedan i oktober med en glittrande galaföreställning, Golden Go,
för våra mest framgångsrika ekipage.
Hundarna måste nämligen ha blivit CHAMPIONS, eller BIR eller BIM på en officiell utställning tidigare under året för att få deltaga.
Bilder finns att se på
http://www.nordskanskakennelklubben.m.se/

Kort beskrivning om hur det hela gick till. De deltagande hundarna var indelade i tre grupper (vi var i grupp 1). Man gick in i par och en slogs ut och en gick vidare till nästa omgång och så fortsatte det tills det bara var en hund kvar i varje grupp. Dessa tre hundar gick då in i finalen och där vann Alaskan från "vår" grupp!

Susanne Lindström sa...

Då är jag med. Vilken rolig grej!

Play A While sa...

Snygg han är på bilden!! Brorsan fazer vann LC-cert i Finland förra helgen!!!!!!

Play A While sa...

Syrran Tintin, Iittala vann cert och CACIB i Finland idag!!

Anonym sa...

Vilken härlig bild på Nokia!!

//Mai