lördag 23 maj 2009

Utställning SvVK Bosjökloster

Oj, oj vilken dag!!! och jag vill redan nu "varna" för att detta inlägget är fullt med Grattis, för det var idel framgångar idag, men vi börjar från början. Upp tidigt för färd mot utställningen i Bosjökloster. Vädret var riktigt ruggigt, kallt och regnigt brrrr. Som tur var hade Lill varit på plats i ottan och satt upp mitt tält. Tusen tack Lill!!! Vi fick sällskap i tältet av Jeanette med dotter och deras whippet Lisa (Sommarhagens Moulin Rouge) Först ut var Annelie och Ernst i Juniorklass. Det gick hur bra som helst och Ernst vann klassen med CK. Sen var det min och Nokias tur i Unghundsklassen och det gick också bra. Nokia vann med CK och med det var vi båda vidare till Bästa hane klassen =)

När det var dags för oss igen hade regnet dragit bort och med en gång var det mycket trevligare att visa hund. Domaren plockade ut 6 st och jag och Nokia var en av dom. Efter en spännande väntan så placerar hon Musse (Ch Albicans Music Man) som etta, Silver (Ch Such Adagio Greatest Love Of All) som tvåa och Nokia som trea med CERT!!! =) fyra blev Yermeloffs Irish Rover och femma blev Izac (Welona´s Ikaros) Grattis Maria och Izac!!!

Sen var det dags för tikarna och åter igen var Annelie först ut med Eira i Juniorklass. Det blir favorit i repris och hon vinner klassen med CK. Sen visade Annelie Runa och hon blev Reserv i Öppenklassen. Efter det fortsatte det med klassvinnarna och Eira blev BIR-junior och Ernst blev BIM-junior. I unghundklassen blev Alva (Per-Mobile Xantippa) BIR-unghund och Nokia BIM-unghund. Coralle (Gatecastles Octopussy Af Sommarhagen) blev BIR-veteran (Coralle är mamma till Gråbo) och Albicans Mamma Mia blev BIR och Albicans Music Man blev BIM. Vilket Storslam för Marie och Lydia Gadolin (Hound´s kennel) Stort Grattis till alla!!!

Efter whipparna var det Faraohundarnas tur och Lill kammade hem CERT med både Sixten och Alva. Grattis Lill!!! Alva blev dessutom BIR-unghund OCH BIM mot "Qingen" (Northgate´s As You Like It) Som om inte det var nog så visar det sig att Ewe (Skyings Eagle Eyed Ewe) blivit BIR i Greyhoundringen. Grattis Alex!!!

Nu var det lite väntan inför finalen och vi passade på att fika med chokladkaka som Annelie bakat, det passade perfekt =)

I Finalen så blev Eira BIS-Junior Reserv. Alva blev BIS-Unghund Reserv. Coralle blev BIS-Veteran Reserv. Lills Faraohund Alva blev BIS-Unghund och Ewe blev BIS-2. Stort Grattis till er alla igen!!! Sen måste jag också passa på att hälsa till Annakarin (Kennel Ezhar) så himla kul att ses, äntligen =)

Sist men inte minst ett stort Grattis till Mona och Smirre (Play A While Kometen Kommer) som tog CERT och blev Champion idag på Whippetklubbens utställning i Österbybruk.

Nu ska vi sova. Bilder kommer imorgon...

9 kommentarer:

Susanne Lindström sa...

Sååå roligt! Jättegrattis från oss!

Birgitta sa...

Jag bugar mig för dig och "NOKIA The Great"! STORT GRATTIS! :o)
Och special-certet avklarat dessutom! ;o)

Sara och Miki sa...

Hihi, Jenny jag sa ju att det var dags :) Vi är så stolta och glada, vilken rolig dag med så många framgångar! Brorsan är så rackarns stilig!! Bra jobbat, vi vill se bild nu juu, du handlar honom så bra på alla bilder!

Annakarin @ Mathias.W sa...

Stort grattis till framgångarna med Nokia i går! Och ja äntligen fick jag träffa er live :) Åh han är verkligen en liten dröm Nokia. Grattis igen till Bästa Hane 3 och det åtråvärda Vinthunds CERTET!
Kram
Annakarin & Co

Whippeten Nota sa...

GRATTIS!!! Jäklar så bra gjort! Tänk att brorsan nu redan har 2 cert =) Nokia rockar fett! Nu kan ni ju lugnt bara segla fram i år i väntan på nästa år då han (såklart) kan titulera sig Such ;-)
Bra dag för många på utställningen förstår jag =) Grattis till er med!

Elin Rose sa...

~~GRATTIS till CERT~~
Jösses vilken resumé av utställningsdagen du tycks inte ha missat nåt!! =D
Trevlig och rolig blogg du har..
Lycka till i fortsättningen snart är det titel ch som står på spel..

Soliga hälsningar Elin
www.sloughi.se

Sagoruna sa...

Otroligt bra sammanfattning på en härlig dag!
Det var många av oss som åkte hem på små rosa moln!
Stort grattis igen till Eiras drömprins!

Mona Lindström sa...

Tusen tack för gratulationen och stort Grattis själv till er placering och CERTET!!! Du har en riktig pärla i Nokia (och säkerligen i de andra också)

Kramar från Mona och championen Smirre!

Jeanette sa...

Superbra jobbat. och Tusen tack igen för husrum! =) GRATTIS!