söndag 3 maj 2009

Härliga killar!!!

Det är helt fantastiskt så bra det fungerar med lille Leo. Både Nokia och Gråbo älskar sin nya kompis och tar hand om honom med stort tålamod, trots lillens sylvassa tänder ;) Vi har varit ute på tomten och myst hela förmiddagen tillsammans i det fina vädret, så nu sover dom hårt.9 kommentarer:

Whippeternal sa...

Men så kul att ni tog hem Leo! Han är ju hur söt som helst. Här hemma är det full rulle i korta stunder och så ganska lugnt när han sover. Sakari försöker för närvarande ta över kommandot här hemma. Varken Pippi eller Nietzsche säger till honom riktigt på skarpen, vilket förvånar mig väldigt mycket Så nu är det dags för oss att ta rollen som flockledare på allvar! Vi vill ju inte ha en odräglig whippet här hemma, hur söt han än är. :;-)

Jenny, Nokia o Gråbo sa...

Hos oss är ju Nokia den som bestämmer (av hundarna det vill säja) och även om han är snäll, så är han "strängare" mot Leo än vad Gråbo är, men jag tror rollerna ger sig med tiden...

Helena och Quince sa...

Jaha. Då ska man vara tvungen att sitta med tårar i ögonen varenda gång man tittar i din blogg. BLÄ

Mona Lindström sa...

ÅHH!!! Hur sött som helst med whipparna i det gröna. Leo är så lik sin farbror Chivas när han var valp. Samma härliga uttryck och den vackra kajalen runt ögat.mmmm

Lycka till med nyförvärvet
önskar whippetligan från Mora genom Mona

jenny sa...

Åh du har så fina hundar!!!

Annakarin o Mathias Wahlgren sa...

Grattis till Leo han ser fantastisk fin ut!

Whippeternal sa...

Vill bara påminna om att min bligg numera heter Whippeternal - en vardag med tre whippets, kulturvetenskap och annat. :-)

Jenny, Nokia o Gråbo sa...

Såklart Susanne =D jag har redigerat det nu!
och visst ser man släktskapet Mona, dom är också så fina dina killar!!!

mariaswhippar sa...

Men... detta har jag helt missat.
Stort grattis till nya valpen!!!
Kram Maria