söndag 30 november 2008

Helg igen!

Helt otroligt, men en hel vecka har gått utan att vi har fått "någonting" gjort ;-D Vädret är trist och vi håller oss mest inomhus. Anders har tagit hand om Gråbo hela veckan, så jag har bara haft Nokia att tänka på. Jätteskönt!!! Jag behövde lite egentid med min lillkille. I fredags var jag och Nokia i Veberöd och tränade en stund på klubben. Det gick bra, han är så duktig min lille påg :D Körde hela passet utan koppel, då det bara är "i vägen" annars. Det enda som var lite problem med var inkallningen och det av den anledningen att Nokia bara sitter kvar!!! Av någon anledning, så tar han stanna kvar, på yttersta allvar och rör sig inte ur fläcken förrän jag är tillbaka. Det borde vara ett ganska ovanligt problem?? Får klura lite på det...

Igår var vi i Malmö igen. Min morfar fyllde år, så vi var på kalas på eftermiddagen. På morgonen gick jag och Nokia till den stora hundrastgården vid Jägersro. Där var 3 andra hundar som Nokia fick leka med. Jättekul att vara snabbast i stan tyckte han :D men inte de andra hundarna som gjorde sitt bästa för att hänga med i svängarna. Som vanligt var även människorna imponerade av hans snabbhet. Själv är jag så van vid att en whippet alltid är snabbast, så tänker inte på det längre. Efter det var jag iväg och köpte present till morfar (sista minuten som vanligt ;-D) Jag köpte även några nya leksaker till hundarna, som dom skulle få i julklapp var det tänkt, men när jag kom hem så fick dom leksakerna direkt och gissa om dom blev glada.

Det var helgen så långt. Ska försöka hinna pynta lite idag, men först ska vi till Knickeäng och äta lussebullar :D

4 kommentarer:

Maria Gustavsson sa...

Hej, jag vill bara säga att vi har hittat era hemsidor och älskar era bilder! Snygg design på hemsidorna! Hoppas att allt julpynt blev fint! Skulle egentligen vilja komma och se hur ni bor men det fungerar inte för oss riktigt - det är ju så långt...suck! Kul att se era bilder däremot! Ha det gott!
Kram
Maria Gustavsson + fam

Whippeternal sa...

Vad duktig du är på att fixa snygg design till bloggen! Hur gör du? Kul med vintertema!

Justus sa...

Hej Nokia,

nästa gång du är i Malmö få får du höra av dig så vi kan springa ikapp!
//Justus

Jenny sa...

Susanne: Det är hur lätt som helst, finns massor med gratis-mallar att ladda ner. Google = Min bästa vän ;-D

Justus: Åh det hade varit superskoj med en whippetträff i Malmö :D Kanske även Hassel o Janne kan hänga på?