söndag 23 november 2008

Helgen

Det har varit en händelserik helg och mycket hund som vanligt ;-D Först av allt så kom snön och då var det såklart extra kul att vara ut och busa. Nokias svans levde sitt eget liv, något den bara gör vid bus. Nokia är mig veterligen den enda whippet som kan vifta på svansen åt ett håll och samtidigt på vifta svanstippen åt andra hållet. Det ser precis lika galet ut som det låter och jag borde försöka få det på film nångång :D

På Lördagen var jag och Nokia i Staffanstorp en sväng. Vi var på hundcafé och träffade massor av andra trevliga hundar. Vi gick även en promenad i byn och det var ett äventyr i sig, då gatorna var förrädiskt glashala. Vi var en grupp på 7 hundar som gick tillsammans och vissa hade det lite mer glatt och livat än vi andra. Nokia är ju en väldigt lugn och följsam kille och det var flera stycken som tappade hakan när jag berättade hur gammal han är. Att en hund i värsta slyngelåldern kunde gå fint på slakt koppel i en samling nya hundar var tydligen rätt imponerande?? Jag tyckte inte det var så konstigt, han är ju alltid sån!!! Så lättsam och totalt okomplicerad på alla sätt.

På kvällen var vi i Malmö för Anders hade spelning på Musikhögskolan. Hundarna var själva hemma hos min mamma under tiden och tack o lov hade de skött sig exemplariskt och bara slappat i varsin fåtölj (vad vi vet iallafall ;-D)

På Söndagen var vi och hälsade på min bror och Åsa i Vollsjö. Vi gick en härlig promenad längs gamla banvallen och passerade gamla pumphuset och även Piratenmuseét längre upp i byn. Efter promenaden fikade vi på hembakta lussebullar, mums!!

Söndagkvällen blev favorit i repris från fredag, nämligen filmkväll på Knickeäng!!! God mat lagades i vanlig ordning och någon risk att behöva gå hem hungrig fanns inte. Fredagen bjöd på Pasta med kräftsås och choklad kladdkaka med grädde till efterätt. På Söndagen blev det Kycklingklubbor och klyftpotatis. Diverse snacks och godis till filmen :D Vi tittade på Indiana Jones och High school musical. Filmerna var bra, dock var ljudet av varierande kvalitet. Kolla på Sagoruna-bloggen, så förstår ni varför ;-D

Gråbo och Nokia med "bus-svansen"

Hundarna busar i snön

Anders, Jag, Nokia, Mamma, Jack, Pip och Åsa vid pumphuset i Vollsjö


Anders, Krister, Jag, Åsa, Mamma och vovvarna igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med plusgrader igen :-)
-Jack-

Birgitta sa...

Åh, vad juligt och fint det har blivit här då!
Jag vill passa på att önska en Trevlig/God/Glad 1:a advent!
Ha det bra!