tisdag 11 september 2007

Mera badrum

Golvet är klart och det är även fogat. Snart kommer inredningen på plats!

Hörnet där duschen kommer att vara. Det ska monteras dörrar i glas.

5 kommentarer:

Sagoruna sa...

Stilrent och urtjusigt! Snart har ju ni också ett privat litet spa!!!

Susanne Lindström sa...

Det ser verkligen jättesnyggt ut. Alldeles min smak! Du skulle se vårt badrum på nedervåningen; original i gammelrosa från 1982. Otroligt att man kan vänja sig vid sånt. Det är snart dags att göra något åt det! Jag blir verkligen inspirerad. Just nu har vi dock fullt upp med att få färdigt vårt förråd.

Jenny,Nokia och Leo sa...

Kul att badrummet gillas, vi är själva helnöjda med resultatet. Nu ska vi bara hitta nya krafter att ta tag i hallen och köket.

Vårt kök är nog samma stil som ert badrum?! Spröjsade vita vitrinluckor, rosa blommigt kakel och rosablommig tapet och som inte det vore nog, gulnat furutak och mörkbruna fönster!!

Susanne Lindström sa...

Det känns som att renoveringen av vårt radhus är ett evighetsprojekt. Det är svårt att hinna så mycket när båda jobbar heltid. Min 13-åriga dotter väntar otåligt på sitt nya rum. Hon har bestämt i detalj hur det ska se ut, men just nu använder vi det som förråd och det ogillas definitivt av henne. Ert hus ser verkligen jättesnyggt ut. Hur hinner ni?

Jenny,Nokia och Leo sa...

Hus är evighetsprojekt!
Vi köpte vårt pga charmen ("gammalt hus" byggt 1946) läget i byn och den härliga tomten. Invändigt var det allt annat än hippt, senaste renoveringen var nån gång på 80-talet och alla väggar har strukturtapet. När vi köpte huset hade det stått tomt i drygt 6 månader och ingen ville köpa det, men vi kände att det var rätt för oss.
Vi har hunnit renovera en del, men är långt ifrån färdiga...