lördag 8 januari 2011

Summering 2010

ska här försöka sammanfatta året när det gäller utställningsbiten. Även 2010 ställde jag ut relativt sparsamt, 11 st utställningar blev det, precis som året innan :)

Nokia fick sitt svenska championat och hamnade på en sjätte plats på listan över årets whippethanar i Sverige. Lite roligt är att han var på sjätte plats även 2009 och med nästan exakt samma poäng!!! (163 poäng resp 164 poäng) Snacka om att gå jämt och bra :) Nokia ställdes även 2 ggr i Danmark, dels på Världsutställningen i Herning där han fick excellent och var utplockad i sin klass, men inte placerad. Dels på Vinthundsklubbens uställning i Gilleleje där han blev BH-2 med CERT och DANSKT CHAMPIONAT!

Leo har visat framtassarna med ett flertal klassvinster och BIM-unghund på SvVK södras utställning i Laröd, men har inte riktigt nått hela vägen fram till någon BH-placering än. Han har blivit placerad samtliga gånger i sin klass och på 12 uställningar fått 6 CK och 3 HP (3 släta ettor) Även Leo var med på Världsutställningen och fick excellent.

Mascot har endast visats ett fåtal gånger, då jag tycker att en valp ska få ta det lugnt och bara åka med som träning lite då och då. Han var tvåa i sin klass både i Sofiero och Laröd, samt trea i Köping, med HP samtliga gånger. I Växjö var han oplacerad (13 valpar). Även i år kommer han att visas sparsamt.

Leo på bordet, bilden är tagen av Annelie Nilsson på Svenska whippetklubbens utställning i Tånga Hed 2010. Leo blev placerad som fyra med HP i unghundsklassen under den välkända Irländska whippetuppfödaren Felicity Thomson (kennel Barnesmore)

2 kommentarer:

Sagoruna sa...

Fina fina Leo!

Whippeten Nota sa...

Det går otroligt bra för grabbarna,extra roligt att det går bra fastän du inte "sliter ut" dom i ringen! Himla superfint kort på Leo! Han är såå fin, hoppas se lite mer av honom i år!
Kram!