torsdag 16 juli 2009

Väntar på GODIS!Idag åkte jag hem till Annelie och eftersom det var sjukt varmt, bestämde vi oss för att gå ner till hundbadet med hundarna. Dom simmade och lekte i vattnet en bra stund. Sen när dom var avsvalkade skulle vi gå en lite sväng till. Vi kom fram till en grusväg som jag påstod gick ut till "stora vägen" och vi gick och gick och plötsligt kom vi fram till en stor väg. Men det såg inte ut som rätt väg, var hade vi hamnat?? Jamen, det är ju Blentarps kyrka där tvärs över vägen =)
Eftersom vi helt oplanerat var 5 min hemifrån mig, traskade vi dit och tog en fika. Vi hade både jordgubbar och glass hemma. Mathias blev också "inringd" och det var nog tur, för gå tillbaka igen hade inte varit lika kul. Hundarna fortsatte att busa hemma på tomten. Dom har verkligen hur mycket energi som helst. Sen tränade Annelie lite med Leo och det ser lovande ut inför Vilsta =) Dom är så duktiga tillsammans och kommer säkert att bli ett riktigt "radarpar" framöver i ringarna. Jag ska för en gångs skulle få sitta vid ringside och bara njuta och titta på alla andra. Nokia ska följa med som mascot och hålla mig sällskap!

7 kommentarer:

Sagoruna sa...

ååå våra finingar! Sjukt pinsamt att gå vilse i ett område man inet bara bor i utan dessutom är uppväxt i sedan mer än 30 år tillbaka! Men det var nog bra för Tant Saga att vi inte gick tillbaka till Karups Nygård, det räckte bra med 4-5 kilometer för henne idag. Fast vissa andra (läs Runa) hade säkert kunnat gå minst dubbelt så långt. Och Leo är underbar, många kommer säkert att fnissa åt vårt sätt att visa rörelser utan att han hoppar efter kopplet =D

Jenny,Nokia och Leo sa...

Jo, han har sitt eget lilla sätt =)

Susanne Lindström sa...

Men Jenny, ska du inte ställa Leo själv?! Det ska bli jätteroligt att träffa er! Sakari ser ut som en liten korv, visserligen en väldigt söt sådan. :-) Han skulle kunna äta oavbrutet om han fick. Här i Skinnskatteberg har han lyckats äta soppa från bordet och sno mackor från köksbänken! Det är otroligt vad en sån liten hund kan bli lång!

Jenny,Nokia och Leo sa...

Vi får se hur det blir i Vilsta, vem av oss som ställer, men tanken är att Annelie ska visa Leo i framtiden, så då kan dom lika bra köra direkt. Jag kommer troligtvis att få hjälpa till med nån tik istället! Faktiskt perfekt att vi inte har hundar av samma kön =)

rebeccab sa...

Men om Annelie ska ställa Leo är ju du ledig för Pimme eller...? *blink blink* :)

Sagoruna sa...

Inget fusk nu Rebecka! Du ska ju bli proffshandler i ditt kommande liv till din lille stjärna så det är bara att träna ännu hårdare =D

rebeccab sa...

Hehe jaja okej då. (Har ju alltid Isabelle som back up annars).