måndag 27 juli 2009

Leo BIM-valp 4-6 mån

Efter att Annelie gjort grovjobbet gled jag in i finalen på en räkmacka. Leo gick mot sin syster Greta och hon drog det längsta strået denna gång =)
BIR och BIS valp 4-6 mån Greta (Play A While Pippington Park) och BIM Leo (Play A While The Longest Journey) Domare Pamela Marston-Pollok
Leos Kritik: Very pretty youngster of good size. Would like a little more defenision of stop. Good reach of neck and well developed front for his age. Well ribbed? back. Well angulated hindquarters. Moves soundly.

4 kommentarer:

Sagoruna sa...

Leo var finast så det så, dumma blinda domaren (fl't Henrik...) Jag tycker att Leo rör sig helt fantastiskt med tanke på sin ålder, jag har aldrig varit med om att kunna visa en valp i rörelse i annat än gångtakt men honom kan man ju småspringa med helt fantastiskt!

Whippeten Nota sa...

Han ser super ut i rörelser! Och stående för den delen med! Härligt med hopp å bus korten på syskonen i ringen =) Härligt, det är så valpar ska vara ;-) Skoj att ni fick till ett samlingskort på syskonen där med! Tänk om ni kan få till det varje år, så skoj att kunna följa! Underbara kort på glada Annelie och (för tillfället?) avslappnade Leo!

Susanne Lindström sa...

Finpojken! Grattis än en gång! Jag håller med Annelie om att han rör sig otroligt fint. Bra att vi bor i olika delar av Sverige! :-)

jenny sa...

Stor grattis, vad roligt att det går så bra för dig och dina voffar!!!
Kram