lördag 28 mars 2009

Utökad flock och fortsättning hallen...

Denna helg bor Runa hos oss pga Annelie med familj är på Spa-helg i Torekov. Vi var där förra året och liiiite avis är vi att vi inte kunde följa med i år. Hursomhelst, ha det så bra, det är ni värda!!! Runa är en lättsam hund att passa, det märks inte alls att vi har en hund till. Hon gick direkt in och la sig tillrätta i en fåtölj. Gråbo och Nokia var "sjövilda" första timmen över att ha fått roligt sällskap, men snart nog insåg dom att hon inte var så rolig. Jag menar hur kul är en hund som sover?? ;)
Vi grejade lite i hallen och sen gick vi en lång prommis. När vi kom hem somnade hela hundgänget och vi fortsatte med hallen. Vi målar och målar....
Nu ska jag snart till jobbet, ska jobba kvällen och natten. Tur att Anse har extra sällskap i sängen i natt.

4 kommentarer:

Whippeternal sa...

när kommer det bilder på hallen? ni verkar ju ha det bara mysigt ni! här skulle man behöva hörselkåpor mot gnäll och yl. pippi gick in höglöp i går och du kan ju ana vad det får för konsekvenser. olika rum och ständiga jobbiga ljud. jag tror inte att jag sov någonting i natt.

Jenny, Nokia o Gråbo sa...

Jag lovar att bilder kommer snart... just nu känns det som inget händer, har målat tak, dörrar och fönster vita (var bruna innan) och det tar sån tid. Snart ska vi börja tapetsera och då blir det nog en himla skillnad =D

Hörselkåpor var väl förresten en bra idé? eller så får en av er åka på semester med Nietzsche.

palsson.petra@gmail.com sa...

Grattis än en gång!
Så nu vet man vart man ska lämna sina busfrön när man ska åka iväg ;-))

Whippeternal sa...

ja, du kommer kanske ihåg mina klagomål från förra året då jag hotade med att komma och bo i ert gästrum med nietzsche! :-)