tisdag 5 augusti 2008

Bolmen-helg

I helgen åkte vi på mini-semester till stugan tillsammans med Annelie, Mathias och alla hundarna. Fredagen ägnades åt bad, bad och åter bad. Det var helt vindstilla nere vid sjön och vattnet var underbart. På Lördagen gick jag och Annelie promenad med alla hundarna till Piksborg och killarna åkte ut och fiskade. På kvällen grillade vi och sen satt vi på glasverendan och spelade TP och njöt av solnedgången. Söndagen fiskade killarna åter igen och jag och Annelie med hundar gick till Bolmens camping, samt en sväng i skogen och jag visade stormen Gudruns härjningar, som fortfarande känns väldigt aktuella just här (just över Ljungby var värst) På eftermiddagen åkte Annelie och Mathias till Jönköping och hämtade upp Gunlög och Ernst och vips så hade vi 7 whippets!!! Efter en fika var det dags för hemfärd. Idag när regnet smattrar och vinden viner, känns det nästan overkligt att titta på bilderna från helgen. Vilken underbar helg vi har haft!!!!

4 kommentarer:

Play A While sa...

Vad intressant, hade aldrig hört talas om Piksborg!!!

Sagoruna sa...

Och TP spelandet med dessa konstiga frågor var en höjdare... Vilken sida sover en gris ALLTID på? Och Mathias tappade haka vid frågan som var HELT omöjlig att svara på och du Jenny utbrister men svaret är ju Anders Zorn!

Anonym sa...

Bliev det någon fiskelycka ?
Eller ni grilljade korv ?
-Jack-

Sagoruna sa...

Korv - killarna påstår att de fick 2 gäddor men att de inte trodde vi ville äta gädda så de slängde tillbaka dem... dock inget bildbevis på detta...