tisdag 6 november 2007

Ljus i mörkret

När man köper ett "gammalt" hus får man inte bara ett charmigt hus med en historia, man får även små underliga överraskningar på köpet. En sak som förbryllade oss var att sovrumsdörrarna, samt dörren till klädkammaren endast var låsbara från utsidan??! En annan sak var att i vardagsrummet fanns en lampkontakt i taket, men ingen strömbrytare att tända/släcka med??!

Dörrarna bytte vi ut ganska snabbt eftersom jag gillade inte att alla husets 6 dörrar var olika, både i storlek och modell. Nu är det massiva furudörrar, vilket passar husets stil. Belysningen var det lite värre med, det är inget man bara gör själv. Nu har vi sån tur att min bror är elektriker och kan sånt. Han fixade det förra veckan, så nu har vi äntligen ljus i rummet. Om nu någon undrar varför rummet ser så tomt ut, så beror det på att vi väntar hem en flygel, som ska stå där. Det bästa av allt är förståss att Anders ska spela på den ;-D
Min bror myser med vovvarna efter "jobbet" hos oss

Nu har vi ljus, här i vårt hus....

En alldeles vardaglig grej, men som ändå ganska kul. Är att efter vår förmiddagspromenad, så vill Gråbo gärna vara ute en stund i trädgården, innan vi går in. Jag brukar då gå in och brygga en kopp kaffe. Sen sitter vi en stund tillsammans på trappen och spanar innan vi går in.

Inga kommentarer: