lördag 12 september 2009

SKK Sofiero

Halv sju imorse var det dags att bege sig mot Sofiero. Annelie var snäll och följde med som reservhandler till Leo ifall det skulle krocka med bedömningen i ringarna (valparna gick i en annan ring) Runa var också med som mascot och sällskapsdam =) Leo var först ut. Han var ganska okoncentrerad pga allt annat som hände runt ringen och stod inte stilla många sekunder, men på bordet gick det bättre och jag tror domaren fick se vad hon behövde! I rörelse var han bättre och det kändes bra. Resultatet blev 2:a med HP. Min duktiga lillkille =)
Kritik: "Good head. Good expression. Good topline. Very good earset. Good bone. Good movement."
Domare: Angela Ayucar Hauncher
Vann valpklassen gjorde Rex (Dixietown Sanningens Pilot) som sedan blev BIM-valp och bland tikvalparna vann Lili (Dixietown Blå Vägen Hem) och hon blev även BIR-valp. Grattis till både uppfödar-Jenny och de duktiga valpköparna. Hoppas det gick bra i finalen Jonatan!

Sen var det dags för Nokia och trots att han för dagen var ovanligt osamarbetsvillig (verkligen inte likt Nokia!) vann han unghundsklassen med CK. Väl inne i Bästa hane var han precis som vanligt och skötte sig kanon. Nokia blev BH-2 och det var en mycket glad och stolt matte som åkte hem idag =)
Kritik: "Elegant head and expression. Excellent top and underline. Correct angulation. Excellent movement from behind, allso in front. Excellent temperament"
Domare: Ruth Wagner

Imorgon är det dags för Laröd...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för grattiset! :-) Lili blev inte utplockad i finalen...

R-tan sa...

Grattis!

Whippeten Nota sa...

Grattis! Vilka snygga killar du har! Håller tummarna för er idag!!!