söndag 25 januari 2009

Hrm...

Jag vet inte varför?, men jag kan inte skriva text i samma inlägg som jag lägger in film....
Ok, för dom som tvivlar på att Nokia verkligen är en lugn Ferdinand-vovve, så kolla på filmen! Jag har försökt filma när han rör på sig, men eftersom det blir så skakigt när jag går, så stannar jag för att filma och då stannar Nokia också =D Han har hela tiden koll på var jag är och håller sig inom en viss radie.

Han är nästan löjligt följsam och ger sig sällan långt iväg på egen tass. Så har han varit ända sen han var "liten" och nu har jag lärt mig att om jag blir av med honom, så titta bara snett neråt ;-D oftast befinner han sig nämligen vid min sida. Dom flesta whippets jag känner får "tokryck" när dom kommer lösa, men inte min Nokis...

Till hans försvar ska säjas att om han har en annan hund att springa med, så springer han och leker som en galning och han och Eira kan busa i timmar när vi ses, så visst finns det energi i honom också när han vill.

Nu ska jag ut och cykla med Gråbo...

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Innan jag läste den här texten till videon, tänkte jag just skriva..."-Är det inte meningen att en whippet ska få tokfnatt när han släpps på ett sånt där ställe?!?!"
Man kan ju undra vad Henrik har råkat blanda i whippet-generna... det kanske är lite Ferdinand-gener i honom i alla fall... ;o)

Jenny, Nokia o Gråbo sa...

Hi,hi jo jag tror oxå Henrik kliar sig i huvudet och undrar var dessa gener kommer ifrån...
Dock ska det tilläggas att när jag var och tittade på Nokia och syskonen, så sa jag till Henrik att jag ville ha en lugn whippet och det fick jag ju verkligen, så jag är nöjd och glad =D

Helena och Quince sa...

Min Quince är precis likadan. Kanske är det så med snälla pojkar?

Fast eftersom jag träffar kullsyster Miki massor, tror jag bara att Gud sorterade lite mycket bland deras egenskaper. Slår vad om att Miki fick Nokias "bus-gen" också, och han hennes "Ferdinand-gen" ;)

Sagoruna sa...

Jag kan ju berätta att busgenerna har Nokia kvar tycker jag men lugn och cool det är han. Eira är ju också väldigt lugn lydig och fäljsam men hon har ju lite bitch humör i alla fall :D

Jenny, Nokia o Gråbo sa...

Ja, några busgener finns där allt ;-D men ffa så ska man inte luras att tro att Nokia är någon blyg och försiktig herre, bara för att han är så lugn och snäll. Han har från dag ett visat var skåpet ska stå och Gråbo lyder...

Minns att jag redan efter några dagar skrev i ett inlägg att han hade en härlig och framåt "Här kommer jag" attityd och det stämmer bra fortfarande!

Han ser sig själv som universums mittpunkt =D

Whippeten Nota sa...

Hihi så mysig han är!!! Herrejesus vilken skillnad från Våga som för tillfället springer som en tok från det att kopplet åker av tills det åker på igen =)Han kanske har en jämnare energi hela tiden?

jenny sa...

Åh jag vill också cykla!! Själv pulsar jag i djupsnö på gång/cykelvägarna...hopplöst med snöröjning här...:(
Kairo är nästan lika dan, det var inga problem på agilty-kursen i sommras, jag hade henne lös hela tiden bland alla hundar och hon var vid min sida hela tiden:) Lite väl loj på banan bara :/ hoppas på Vienna istället henne är det lite mer go i!