onsdag 27 juli 2011

Hög tid för ett inlägg.

Nu var det länge sen jag var här och skrev igen! Det mesta hamnar på facebook eller hemsidan.

Alla valpar på kennel Whippmix har hittat hem, förutom Whippmix Ring Of Fire "Caprin" som bor kvar med resten av familjen Tengroth. Nokia har även haft en kull valpar på kennel Burnt Sienna och även dessa är sålda, förutom Burnt Sienna Pikes Peak "Mixer" som bor kvar hos familjen Winder.

Flera ur Nokias första kull med Adagio Captured Sunshine "Terrie" har kommit ut i ringarna, med strålande resultat. 6 av valparna är utställda med Bästa hane/Bästa tik placeringar i Sverige och/eller utomlands. Babsan har bla vunnit BIR på Världsutställningen i Paris och BIR och BIG-3 nyligen på SKK Västerås INT. Bjorne har bla vinnit BIM i Tyskland på WCD club winner show, BIS på Whippetklubbens stora special i Vilsta och BIR på Vinthundklubbens special i Lövudden.

Hemma hos oss rullar det på med vanliga livet. Pga jag jobbar helger blir det inte mycket utställningar, men några har vi varit på och de har gått fantastiskt bra :D
Leo var med BIM med CERT på Vinthundklubben i Tånga Hed. Mascot har redan tre Bästa hane placeringar och Reserv-CERT från Juniorklass och Nokia som jag egentligen inte skulle ställa nåt alls i Sverige i år, har också tre Bästa hane placeringar.

Håller på att beställa några nya halsband till grabbarna från Finland och kommer skriva om dessa framöver i bloggen när jag fått dem.

Inga kommentarer: