söndag 15 november 2009

SvVK Sjuntorp

Dagen efter och jag är fortfarande mördande trött, men vilken dag det blev i Sjuntorp =) Vi åkte upp redan Fredag kväll och sov över i Göteborg hos Maggan som har Eiras kullbror Egon (Källornas Erland) Vi blev väl omhändertagna av Maggan som fixade både kvällsfika och frukost. Vid halv 9 var vi på plats i Sjuntorp och dagen kunde börja. Leo busfrö var först ut, med Henrik i andra ändan av snöret och han blev BIM-valp 6-9 mån. Sen var det Nokias tur och han började med att vinna unghundsklassen. För att sen vinna Bästa hane, BIR och BIR-unghund! Helt otroligt och något jag aldrig ens hade kunnat drömma om, men det kändes som ett perfekt avslut på utställningsåret. Nu blir det inte mer i år och till nästa år kommer jag nog mest att visa Leo.

Sen fick vi vänta på finalen och hann bli ordentligt trötta båda två, men Nokia kämpade på och blev BIS-2 unghund och tills sist i stora BIS finalen BIS-3. Jag räknade till 15 hundar och jag tror aldrig jag sett så många olika vinthundsraser i en BIS final (jag åker iofs inte så ofta ;-D) Henrik visade Tuija (Play A While Kid A) i veteranklass och hon blev BT-3, BIR-veteran och BIS-3 veteran. Hon var lika pigg och glad som en unghund och det syntes tydligt att hon och Leo är släkt!

Idag har vi bara tagit det lugnt och jag har njutit av mina fina, goa, underbara hundar <3

Nokia vinner bästa hane och tar sitt femte CERT för i år!

BIR Play A While Nokia och BIM Valanti Virginia. Domare Sharon Sakson USA

Henrik var snäll och visade Leo åt mig, eftersom valparna gick samtidigt i en annan ring

Foton: Mathias Wendt

8 kommentarer:

Sara sa...

Hejsan!
Börjar med ett stort grattis till din fina dag .
Sedan undrar jag om du har någon BIR & BIM bild och om du har lust att skicka, hade varit så roligt att ha...

Mvh Sara
sara_munthers@hotmail.com

Maria sa...

STORT Grattis !!!!

Whippeten Nota sa...

* GRATTIS * Nokia rockar!!! Han är verkligen en riktig snygging! Å sen att Leo vinner sin klass å blir BIM valp! Så dubbel grattis Jenny =) Å tack för en trevlig dag!

Annakarin o Mathias Wahlgren sa...

Grattis Kramar från kennel Ezhar!
Nokia har både attityd & karisma i ringen, en värdig vinnare! Grattis igen!

Sagoruna sa...

Härligt var det att se, hann inte ens bli besviken att fine Ernst inte fick CK när du och Nokia vinner klassen det var ju så himla roligt! Sen att se honom glida fram som BH och äntligen fick se honom visa sina rörelser ordentligt i BIR och BIM det var värt hela resan! Stor stor kram till er ni är det bästa ekipaget och så snygga tillsammans!

Sara och Miki sa...

Ni är bäst :) Stor kram syrran & Sara!!

Birgitta sa...

STORT GRATTIS igen!!!
Det ska bli kul att (förhoppningsvis) se Nokis live i ringen framöver. Har ju bara sett honom utanför ringen.
Och grattis också till Leo's BIM!

Susanne, Antti, Nietzsche, Pippi och Sakari sa...

Stora grattiskramar från oss!