måndag 15 juni 2009

Hemma igen...

efter en lång helg. Denna helgen skulle vi på bröllop utanför Karlstad, så det var en lång resa. Tidigare i veckan hade jag ingen som helst lust att åka iväg, men samtidigt kändes det för sent att lämna återbud. Nu i efterhand kan jag bara säja att jag är jätteglad för att vi åkte iväg. Det var så skönt att få en paus från allting och rensa hjärnan från tankar. Man blir inte mindre ledsen av att bara sitta hemma och livet går faktiskt vidare, även om det är väldigt tungt just nu. Jag vill passa på att tacka alla som hört av sig angående Gråbo på olika sätt. Det värmer!!!

Nu till resan. Vi körde upp redan på Fredagen och mellanlandade hos kompisar i Göteborg. Så kul att träffas igen och tiden gick alldeles för fort, mao det blev sent i säng. Upp tidigt på Lördagen och vidare iväg mot Säffle och Knusesunds Herrgård där vi skulle bo över nästa natt. Vi hann bara inom rummet och byta om innan det var dags att fara vidare mot kyrkan och bröllopet. Det hade regnat i princip hela vägen upp, men när vi närmade oss Karlstad blev det uppehåll och när vi kom fram till kyrkan var det tom lite sol mellan molnen.

Både vigseln och festen gick bra, mycket god mat fick vi och massor med schysst musik att njuta av. Både brud och brudgum (samt minst hälften av gästerna) är med i Joybells så det var inte konstigt att det var gott om sång och musik. Trevligt med såna bröllop tycker jag =)
Efter en god nattsömn var det dags att åka hem till Skåne igen. Planen var att ha en liten Ernst med oss, men pga återbud i sista minuten blev det inte så. Det var väl då jag drabbades av whippetabstinens och kom på ide´n att ta vägen om Tånga Hed och hälsa på framförallt Michaela. (vi skulle ju ses här, men det kom ett bröllop i vägen) Det var så roligt att ses igen och så fick jag träffa Vega och Lexi som jag inte sett sen dom var 5 veckor. Fina tjejerna!!! och så goa, glada och spralliga =) Det ska bli kul att följa dom framöver.

Det blev ett ganska kort stopp i Tånga eftersom vi skulle vidare, men det var värt omvägen. Resten av vägen gick i ett enda svep och när vi kom fram till de exellenta hundvakterna på Knickeäng, var grillen i full gång och vi blev bjudna på middag. Kan man få bättre service än så??? Nä, jag tror inte det. Vi har tur som har så fina och goa vänner =) Ni får utnyttja oss senare i sommar.

Regnet öste ner hela vägen upp

Söta Isak

Isak, Micke, Kristin och jag i Göteborg

Rummet på Knusesund

Kyrkan såklart

Brudparet Magnus och Frida


En riktigt snygg bil fick dom åka i till festlokalen

Mingelbild från festen

Dags för tårta och ALLA skulle fotografera

Frukosten dagen efter
Otroligt vackert, jag kan varmt rekommendera detta stället

2 kommentarer:

Sagoruna sa...

Vilken vacker klänning hon hade! Skönt att ni hade en trevlig helg, det hade vi med, lugnt och mysigt.

Jenny,Nokia och lilla Leo sa...

Ja, den var underbart vacker!!!