onsdag 23 februari 2011

Valpar födda

den 21/2 föddes valparna efter Nokia och Quila (Play A While Monday or Thuesday) på Kennel Whippmix
Det blev 2 hanar och 4 tikar. Fler bilder finns på Whippmix hemsida!




Bilder: Catarina Tengroth

lördag 19 februari 2011

Leo 2 år

Idag fyller vår goa myskille 2 år :) Hipp, hipp hurra!!! för Leo och alla syskonen Ville, Sakari, Greta, Pippi, Java och Saga.



Nu väntar vi med spänning på fler valpar. Det är Quila och Nokias valpar. Quila (Play A While Monday or Thuesday) är kullsyster med Memma (Play A While Lady Orlando) som i sin tur är mamma till Leo. Rena rama släktkalaset alltså :)

Valparna växer

de är 3 veckor på bilderna och har nu öppnat ögonen :) Såklart är de världens sötaste och mest underbara valpar och jag hade gärna valat se dem. Fler bilder finns här!

Allettes Royal Pasodoble <3

Hela gänget samlat


måndag 14 februari 2011

Mer täcken...

ska här skriva om de sista 2 modellerna. Nu är vi ekiperade för låååång tid framöver :)



Dessa täcken kommer från Lisa Winder (Kennel Burnt Sienna) och de är sydda i dubbel fleece. Varma och gosiga täcken med härlig polokrage, men utan magplatta. Jättefina och välsydda täcken som verkligen har perfekt whippetpassform. Jag beställde först ett täcke som var färdigsytt och det passade perfekt till Mascot. Sen beställde jag ytterligare två till som blev mer måttsydda efter Leo och Nokia (aningen större). De kom i princip med vändande post 2-3 dagar senare :)



Dessa täcken kommer från Kerstin Lindberg och är sydda i fleece med teddyfoder. De har också en polokrage och dessutom magplatta. M.a.o riktigt varma täcken :) Kerstin är den enda som jag beställt av som syr en rad olika modeller, både med och utan magplatta, och där man även kan välja tyg (färg och material) ganska fritt. När täckena från Granngården har gjort sitt blir det nog ett par liknande dessa, fast med vatten och vindtätt tyg från Kerstin.

torsdag 3 februari 2011

Valpar födda!

den 25/1 föddes valparna efter Nokia och Tracy (Airescot Royal Romance) på Kennel Allettes
Det blev 1 hane och 3 tikar. Fler bilder finns på Alletttes hemsida och valparna har redan fått namn :)